BBQ Workshops

Al onze workshop zijn carona-proof!
Tijdens onze workshops houden wij ons aan alle RIVM richtlijnen.

Vanwege de aangescherpte maatregelen ten aanzien van COVID-19 zijn onze aanvangstijden aangepast en groep grote nog verder verkleind.
Uiteraard hanteren we de 1,5 meter regel en werken we met handschoentjes en mondkapjes . Mocht je alsnog de workshop willen omboeken naar een andere datum dan is dit kosteloos mogelijk.

Samen koken, samen proeven, samen meer te weten komen over het prachtige vlees van onze Natuurrunderen. Tijdens de BBQ workshops leert u hoe het uitbenen van een Natuurrund in zijn werk gaat. Het vlees gaan we samen bereiden op de big Green Egg, Kamado Joe, Qouco en Smoker. Uiteraard maken we een aantal mooie gerechten. Bij ieder gerecht wordt een bijpassende wijn of bier geschonken.

De workshops vinden plaats in het sfeervolle smaaklokaal op de boerderij van Crole Hoeve. Deze landelijke locatie biedt bovendien veel extra mogelijkheden!

Alle workshop zijn inclusief bijpassende drankjes!

 Avontuurlijk buiten koken op houtvuur

Worst maken workshops